Een team
voor het beste
resultaat

Gedreven door passie, kennis en ervaring.

Mark van de Werf is de drijvende kracht achter GRIP gebiedsontwikkeling. Sinds 2009 is Mark actief betrokken bij het managen van uiteenlopende gebiedsontwikkelingen. Van grootschalige uitleglocaties tot en met binnenstedelijke herstructureringen. Waaronder; Mortiere (ca. 1.380 woningen) in Middelburg, Koolhoven Buiten (ca. 500 woningen) in Tilburg, Logistiek Park Moerdijk (200 hectare), Beeks Buiten (ca. 850 woningen) in Breda, The City in Tilburg (ca. 450 woningen), en vele anderen.

Het krachtenveld tussen partijen, de complexiteit van de vraagstukken en de bijbehorende dynamiek, dat is hetgeen waar Mark energie van krijgt binnen de projecten. Opdrachtgevers ontzorgen door project en plan te organiseren, financieel onder controle te houden en uiteindelijk ook te realiseren. Dit alles op een manier waarbij iedereen met trots terug kijkt op het doorlopen proces, een goede samenwerking en het behaalde resultaat.

Vanuit passie, kennis en ervaring ondersteunt Mark graag met het optimale plan voor zijn opdrachtgevers.

Mark van de Werf
06 – 19 48 94 95
m.vandewerf@gripgebiedsontwikkeling.nl

Complexe zaken eenvoudig maken

Sinds 2017 is Aidan actief betrokken bij verschillende disciplines binnen gebiedsontwikkelingen. Na de opleiding Vastgoed & Makelaardij is Aidan als adviseur gebiedsontwikkeling aan de slag gegaan bij het projectmanagement- en adviesbureaus De Essentie. Hierbij heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, planologie, planeconomie en stikstof. Naast de verdieping op inhoudelijk gebied, heeft hij ervaring opgedaan in het begeleiden van ruimtelijke processen. Bij Gloudemans heeft Aidan zich vervolgens gespecialiseerd in de discipline planeconomie en ervaring opgedaan in het publieke domein.

De opgedane ervaring vormt een goede basis om bij GRIP Gebiedsontwikkeling ruimtelijke vraagstukken op te kunnen pakken, aan te kunnen sturen en (o.a.) de financiële consequenties te overzien.

Aidan pakt graag complexe inhoudelijke vraagstukken op, maakt besluitvorming overzichtelijk voor de opdrachtgevers en is in staat om te sturen op het beste eindresultaat.

Aidan Welten
06 – 46 37 44 11
a.welten@gripgebiedsontwikkeling.nl

Coming soon…